söndag 27 september 2009

Praoade på City Gross som ligger på traktorvägen 1


Jag själv - För att man måste ha ansvar. Kunna koncentrera sig så att man inte ställer varor på fel ställen, vetta var det ska stå. Bestämma själv när man skulle ta en paus. Körde ut handtruck och slänga soporna. Fick jobba ganska mycket ensam med att packa upp varorna, men det fanns alltid någon där om jag skulle behöva hjälp att vetta var det skulle stå.

Social förmåga – Man skulle vara hjälpsam mot kunderna. Om dom behöver hjälp, frågar var vi ha den varan. Hjälpa sina jobbkamrater om dom behövde hjälp. Fick vara lite överallt, för det fanns mer varor på vissa ställen som skulle upp än på andra. Fick hjälpa när det var två sjuka, så då fick jag vara på olika ställen för att hjälpa till. Man fick prata ganska mycket, för att bli förstå hos andra.

Praktisk estetisk förmåga – Det var viktigt att man la sakerna på rätt ställe, samma burk på samma ställe exempel. Och dom sa lite saker så att det skulle vara snyggt ställa det där prislappen står och inte där en annan prislapp kom, skulle man inte ställa den. Och om man hittade en sak som låg på fel ställe så skulle man ta produkten där den skulle stå. Man skulle ställa dom nya varorna innerst, så att kunderna tog dom först och den dom nya varorna.

1 kommentar:

PRAO-blogg sa...

Hej Sofie!
Jag höll utkik efter dig när jag handlade på City Gross förra veckan, men då hade du förmodligen gått hem... det var lite senare på eftermiddagen.

Hur trivdes du på din prao-plats?
/Liza